Suomalainen kasvuyritys Noccela sai viime yönä Suomen aikaa järjestetyssä North American Fraud Awardsissa tunnustuksen kategoriassa ”paras tulokas”. Dallasissa, Yhdysvalloissa järjestettävä gaala kerää kaupan alan turvallisuudesta vastaavan johdon yhteen ja jakaa tunnustuksia sekä yksilöille että yrityksille.

Noccelan älykäs tuotesuojahälytin tunnistaa myymälävarkaiden tyypillisesti käyttämät tekniikat, kuten foliokassien ja magneetin käytön. Tehokkaan tuotesuojauksen lisäksi teknologia mahdollistaa asiakaspalvelun kehittämisen.

”Onhan se nyt hienoa saada näin merkittävä alan palkinto. Kategorioissa oli mukana nimiä, kuten adidas ja Swarovski. Olemme päässeet mukaan mahtavaan porukkaan”, iloitsee Noccelaa tilaisuudessa edustanut Emma Peltonen, joka toimii yrityksen markkinointipäällikkönä.

Viidentoista hengen tuomaristoon kuuluivat mm. Bloomingdalesin ja lelukauppa Toys R Us’in johtajat. Vastassa yrityksellä oli nimekkäitä toimijoita, mutta kaupan alalla on tilausta Noccelan kaltaiselle uudenlaiselle ajattelulle. ”Kuten monille kotimaisille pk-yrityksille, myös meille kansainvälistyminen on tärkeä kasvun väylä. Se vaatii aikamoisia panoksia ja jalkatyötä, mutta lavalle noustessani halusin nimenomaan kiittää asiakkaitamme Suomessa – ilman heitä innovaatiomme ei olisi välttämättä konkretisoitunut.”

Share news