Yrityksen kasvu tapahtuu harvoin sattumalta.

Meillä se on reilun 20 työntekijän mahtavan panoksen ja asiakaslähtöisen toimintatavan ansiota. Tuletko mukaan toteuttamaan uusia maailmaa mullistavia innovaatioita yhdessä huippukollegoiden kanssa?

Etsimme tällä kertaa taloushallinnon/johdon assistenttia. Työnkuva on monipuolinen. Työtehtäviin kuuluu yrityksen juoksevien asioiden hoitamista, kuten myyntilaskujen tekoa, palaverien järjestämistä, kirjapitoon liittyviä töitä, projektiseurantaa ja -raportointia sekä HR tehtäviä. Haluamme olla Suomen paras työpaikka ja sen rakentamisessa sinulla on merkittävä rooli.

Sinulta toivomme:

  • Taloushallinnon ja HR:n perusteet on hallussa
  • Hyvää kommunikointikykyä
  • Erinomaista suomen- ja englanninkielen kirjallista ja suullista osaamista
  • Jaksat tehdä myös rutiininomaisia töitä huolellisesti ja tarkasti
  • Oma-aloitteista, positiivista ja iloista luonnetta

Työmäärä kevään aikana on arviolta 2-3 päivää / viikko. Jatkossa kokopäiväinen työ on mahdollinen. Voit olla jo kokenut konkari tai opintojesi loppuvaiheilla oleva talentti – asenne ratkaisee!

Toimistomme sijaitsee Auranlaaksossa vuonna 2010 valmistuneessa teknologiakeskuksessa. Tarjoamme kannustavan ja reilun työilmapiirin sangen mukavassa porukassa sekä jääkaappikylmää limpparia ja välipalaa.

Lähetä hakemus+CV molemmat PDF-muodossa 12.3.2018 mennessä osoitteeseen careers(ät)noccela.fi. Aloitus heti tai sopimuksen mukaan. Kerrothan hakemuksessasi mitä tehtävää haet, mahdolliset suosittelijat, milloin voisit aloittaa ja palkkatoiveesi. Käymme hakemukset kootusti läpi ja ilmoitamme hakeneille rekrytointiprosessin etenemisestä. Mahdolliset tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen careers(ät)noccela.fi tai puhelimitse numeroon 050-5188466.

Share blog post