Omaatko kovaa poltetta tuloksen tekemiseen? Saatat olla etsimämme henkilö…

B2B myynnin ammattilainen, sisätilapaikannusteknologia

Yrityksen kasvu tapahtuu harvoin sattumalta. Meillä se on 19 työntekijän mahtavan panoksen ja asiakaslähtöisen toimintatavan ansiota. Tuletko mukaan toteuttamaan uusia maailmaa mullistavia innovaatioita yhdessä huippukollegoiden kanssa?

Uudet asiakkuudet ovat tärkeä kasvumme mahdollistaja ja asiakaskuntamme kasvaakin kovaa vauhtia sekä Suomessa että enenevissä määrin myös ulkomailla. Tuotesuojauksen lisäksi ratkaisumme antaa laajat ja ennennäkemättömät työkalut operatiivisten toimintojen tehostamiseen. Ratkaisumme todellinen merkityksellisyys välittyykin vahvasti asiakkaiden kanssa keskustellessa.

Tehtäväsi on rakentaa itsellesi vahva asiakasverkosto Suomeen ja ulkomaille. Olet luonteeltasi periksiantamaton, tuloshakuinen ja järjestelmällinen. Sinulla on kokemusta B2B-myynnistä ja uusasiakashankinnasta. Omaat kovaa poltetta tuloksen tekemiseen. Haluat ratkaista asiakkaiden ongelman sekä luoda vahvoja asiakassuhteita. Puhelin on sinulle luonnollinen työkalu asiakkaiden hankinnassa.  Ymmärrät, että myyntityö vaatii aktiivista ja positiivista otetta. Toisaalta myynnin parissa koet hienoja onnistumisia ja osaat myös ottaa niistä ilon irti.

Työnkuvaan kuuluu:

  • Uusasiakashankinta kotimaassa ja valituilla kohdemarkkinoilla
  • Huomattava määrä matkustamista kotimaassa ja ulkomailla
  • Asiakkaiden silmien avaaminen mahdollisuuksille ja ratkaisuille, joita ei aikaisemmin ole ollut mahdollista toteuttaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Uusasiakashankinta on sinulle tuttua
  • Matkustusvalmiutta
  • Sujuvaa suomen- ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito on eduksi
  • Itsenäistä, suunnitelmallista ja aktiivista työskentelyotetta
  • Kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeet ja löytää niihin parhaiten toimivat ratkaisut

Toimistomme sijaitsee Auranlaaksossa vuonna 2010 valmistuneessa teknologiakeskuksessa. Tarjoamme kannustavan ja reilun työilmapiirin sangen mukavassa porukassa!

Työsuhteen alkaminen 15.1.2018 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.

Lähetä hakemus+CV molemmat PDF-muodossa 3.12.2017 mennessä osoitteeseen careers(ät)noccela.fi. Kerrothan hakemuksessasi mitä tehtävää haet, milloin voisit aloittaa ja palkkatoiveesi. Käymme hakemukset kootusti läpi ja ilmoitamme hakeneille rekrytointiprosessin etenemisestä. Mahdolliset tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen careers(ät)noccela.fi tai puhelimitse numeroon 040-8430694.

Share blog post